Egyéb kettlebelles kihívások

  1000 swing.
  1000 szakítás: Jobban szeretem ezt a kihívást az ezer swingnél, mert itt határozott végpont van. Több variáció is létezik a tesztre. Több kézcserével,letételekkel. Több kézcserével letétel nélkül. Egy kézcserével letétel nélkül. Utóbbi variációban tudtommal Ivan Denisov jutott a legmesszebb 

  Lehet 5-10 perces szakítás és swing vagy akár lökés, felvétel és lökés tesztet is végrehajtani. Egy kézcserével, többel, letételekkel és letétel nélkül.
  Sissy teszt: 25 swing 1 négyütemű és a kettő helyet cserél.
  10 000 swing egy hónap alatt. 

  100 000 swing vagy szakítás egy év alatt. Úgy tudom eddig egyedül  Baricz Tibor teljesítette.
  Sig Klein kihívás  Dupla 32 kg-al 14 felvétel és katonai nyomás. 
  Beast illetve Iron Maiden kihívás: Férfiaknak 48 kg-al, Hölgyeknek 24 kg-al egy darab katonai nyomás, 1 db egylábas guggolás, 1 db taktikai húzódzkodás.

  24 óra bellezés. 2009-ben 10 tanítványommal hajtottuk végre ezt az őrültséget. :) Mindig csak egy ember dolgozott egy percig és utána jött a következő. Anno a kettlebell gazétában benne voltunk -még a kamerás is beállt közénk pár órára- és készült egy kis képes összeállítás is róla. Megérdemlik a résztvevők, hogy feltüntessem itt is a nevüket:

  Bajzáth Attila 
  Cserhalmi Eszter 
  György Péter 
  Jakab Róbert 
  Kiss Gábor 
  Lukács Péter (Kettlebell Gazeta) is beállt pár órára. 
  Molnár Tibor 
  Monostori Tibor 
  Nagy Szandra 
  Szabóné Éva 
  Szabó Zoltán 
  Tamás János 

  Azóta Magyarországon több városban is teljesítették amihez csak gratulálni tudok. Manapság nálunk ez a kihívás 12 órára szelídült.